Adrasan Koyu / Gizli Bir Cennet Sazak : Denize uzak ve yakın bir çok yer mevcut.

Adrasan Koyu / Gizli Bir Cennet Sazak : Denize uzak ve yakın bir çok yer mevcut.. Adrasan koyu ve adrasan sahili cennet köşedir. Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur. Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Adrasan koyu, 2 km.lik muhteşem bir plaja sahip ve koyun çevresi çam ağaçlarıyla örtülü.

Adrasan koyu'na giderken daha yol üzerinde bile pek çok seçenek ile karşılaşıyorsunuz. Adrasan koyu nasıl gidilir, adrasan koyu nerede, adrasan koyu hakkında bilgi. Adrasan koyu ve adrasan sahili cennet köşedir. Adrasan kumluca i̇lçesine 30 km, antalya i̇l merkezine 95 km, kemer i̇lçesine 55 km, olimpos bölgesine ise 15 km uzaklıktadır. Adrasan koyu, 25 metre olan su altı görüş mesafesiyle su altı sporlarına düşkün olanlar için de gayet müsait.

Adrasan Koyu Sahili Gezicini
Adrasan Koyu Sahili Gezicini from gezicini.com
Adrasan'da hava sıcak yaz aylarında çok da. Adrasan gezilecek yerler rotanızda olması gereken bir yer. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Antalya'nın meşhur koylarından biri olan adrasan koyu antalya'ya yaklaşık olarak 90km uzaklıkta kemer yolu üzerinde yer almaktadır. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Gelidonya deniz feneri tekne turlarının da son noktası oluyor ve çevreye farklı bir hava katıyor. Yemyeşil yamaçlara sırtını dayamış bir koydur antalya adrasan koyu ve antalya'ya uzaklığı 75 km'dir sadece. Adrasan sahili yakınlarında yapılacak şeyler.

Antalya'nın kumluca ilçesinde yer alır.

2 km uzunluğunda kumsala sahip adrasan koyunda tatil yapabilirsiniz. Adrasan koyu ve adrasan sahili cennet köşedir. Adrasan sahili yakınlarında yapılacak şeyler. Yol kenarlarında bulunan restoran ve lokantalar ızgara türü yemekleri, deniz ürünlerini, çeşitli sıcak soğuk. Adrasan, bu özelliğiyle bölgenin en huzurlu sahili konumunda. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Adrasan'da hava sıcak yaz aylarında çok da. Adrasan koyu nasıl gidilir, adrasan koyu nerede, adrasan koyu hakkında bilgi. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Adrasan'ın kapalı koyu, geniş ve uzun bir kumsala sahip. Adrasan sakin, sessiz, huzurlu, yeşil, mavi… cennetten bir parça. Her yıl milyonlarca turistin akın ettiği antalya da birbirinden güzel plajlar koylar. Gelidonya deniz feneri tekne turlarının da son noktası oluyor ve çevreye farklı bir hava katıyor.

Adrasan sakin, sessiz, huzurlu, yeşil, mavi… cennetten bir parça. Adrasan koyu ve adrasan sahili cennet köşedir. Adrasan koyu'nda dalış yapma gibi bir imkanınız da mevcuttur. Adrasan'da hava sıcak yaz aylarında çok da. Adrasan köyü, eski adı çavuşköy , antalya merkeze 95 kilometre, kumluca ilçesinin merkezine ise 4 kilometre.

Adrasan
Adrasan from adrasan.akdeniz.edu.tr
Tatilinizden döndüğünüzde kendinizi bir kuş gibi hafiflemiş hissedeceksiniz. Fakat tekne turu ile katılmanız durumunda. Adrasan konaklama adrasan gezi rehberimizi. Antalya adrasan koyu nerede ve nasıl ulaşılır? Adrasan koyu, bir sanat eseri. Yemyeşil yamaçlara sırtını dayamış bir koydur antalya adrasan koyu ve antalya'ya uzaklığı 75 km'dir sadece. Adrasan sakin, sessiz, huzurlu, yeşil, mavi… cennetten bir parça. En uygun fiyata adrasan koylar turu rotamızda gezilecek yerler, ceneviz koyu, akseki koyu, korsan koyu, sazak koyu, akvaryum koyu ve aşıklar koyu.

Gelidonya deniz feneri tekne turlarının da son noktası oluyor ve çevreye farklı bir hava katıyor.

Adrasan koyu'na giderken daha yol üzerinde bile pek çok seçenek ile karşılaşıyorsunuz. Adrasan koyu'nun sağından devam eden alanda bir deniz feneri bulunuyor. Adrasan koyu, sahil uzunluğu yaklaşık 3 km dir. Ceneviz koyuna gidebilmenizin en rahat yolu tekne turlarına katılmanızdır. En uygun fiyata adrasan koylar turu rotamızda gezilecek yerler, ceneviz koyu, akseki koyu, korsan koyu, sazak koyu, akvaryum koyu ve aşıklar koyu. Özellikle sakin tatil yeri adrasan koyu deniz keyfine diyecek yoktur. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir. Fakat tekne turu ile katılmanız durumunda. Her yıl milyonlarca turistin akın ettiği antalya da birbirinden güzel plajlar koylar. Adrasan koyu ve sahilinde bir çok yerde özel işletmelerin kamp alanları bulunmaktadır. Adrasan koyu, bir sanat eseri. Tatilinizden döndüğünüzde kendinizi bir kuş gibi hafiflemiş hissedeceksiniz. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir.

Adrasan sakin, sessiz, huzurlu, yeşil, mavi… cennetten bir parça. Koyu çevreleyen dağlar ormanlarla kaplıdır. Antalya'nın meşhur koylarından biri olan adrasan koyu antalya'ya yaklaşık olarak 90km uzaklıkta kemer yolu üzerinde yer almaktadır. Tekne turu ile bu koya gelebilir veya arabanızla gelebilirsiniz lütfen çevremizi kirletmeyelim. Adrasan koyu, bir sanat eseri.

Adrasan Koyu Otel Ve Pansiyon Rehberi
Adrasan Koyu Otel Ve Pansiyon Rehberi from i0.wp.com
Adrasan kumluca i̇lçesine 30 km, antalya i̇l merkezine 95 km, kemer i̇lçesine 55 km, olimpos bölgesine ise 15 km uzaklıktadır. Özellikle sakin tatil yeri adrasan koyu deniz keyfine diyecek yoktur. Adrasan koyu, antalya, kumluca'ya bağlı 2 kilometre uzunluğundaki büyüleyici kumsalıyla çeşitli doğal güzelliklere sahip küçük ve güzel bir yerleşim birimi'dir. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Adrasan koyu, sahil uzunluğu yaklaşık 3 km dir. Gezimanya'da adrasan hakkında bilgi bulabilir, adrasan gezi notlarına, fotoğraflarına, turlarına ve videolarına ulaşabilirsiniz. Adrasan'a, antalya otogarından kaş istikametine kalkan batı dolmuşları ile olimpos sapağı 85 km. Adrasan koyu, 2 km.lik muhteşem bir plaja sahip ve koyun çevresi çam ağaçlarıyla örtülü.

Dere boyunca dizili pansiyonların derenin.

Yol kenarlarında bulunan restoran ve lokantalar ızgara türü yemekleri, deniz ürünlerini, çeşitli sıcak soğuk. Adrasana, antalya üzerinden gidecekler için: Antalya adrasan koyu nerede ve nasıl ulaşılır? Adrasan'a, antalya otogarından kaş istikametine kalkan batı dolmuşları ile olimpos sapağı 85 km. Adrasan koyu'nun diğer ucunda denizle birleşen dere, deniz kıyısından farklı bir ortam sunması açısından göz atmak isteyeceğiniz yerlerden biri olabilir. Dilerseniz kendi adrasan yazılarınızı sitemizde yayınlayabilirsiniz. Adrasan köyü, eski adı çavuşköy , antalya merkeze 95 kilometre, kumluca ilçesinin merkezine ise 4 kilometre. Her yıl milyonlarca turistin akın ettiği antalya da birbirinden güzel plajlar koylar. Adrasan koyunun sağ tarafı kışın güney doğudan daha fazla dalga aldığı için nispeten taşlıktır. Adrasan koyu, deresi ve çevresi tarifi zor bir atmosfer ayrılmak istemeyeceğiniz bir ortam. Adrasan koyu, sahil uzunluğu yaklaşık 3 km dir. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek. Adrasan'da hava sıcak yaz aylarında çok da.

Adrasan koyu'na giderken daha yol üzerinde bile pek çok seçenek ile karşılaşıyorsunuz adra. Antalya'nın bu cennet bölgesinde tatil yapmak her şeye değecek.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook